Zapraszamy do udziału w jesiennej edycji szkoleń dla przedsiębiorców z sektora spożywczego
Szkolenia pracowników są ważnym elementem działalności każdej firmy działającej na rynku spożywczym. Oferujemy bogaty wybór szkoleń z zakresu całej tematyki dotyczącej prowadzenia działalności na rynku spożywczym. Szkolenia prowadzimy w formie otwartej na terenie całej Polski oraz zamkniętej, tj. w dedykowane dla pojedynczego podmiotu z wybranej tematyki (w siedzibie Klienta). Poza szkoleniami standardowymi (stacjonarnymi) organizujemy także webinaria oraz oferujemy szkolenia w formie nagrań.
W jesiennej edycji przygotowaliśmy webinary i gotowe nagrania szkoleniowe, podczas których omawiamy problemy nurtujące firmy działające w branży żywnościowej, analizujemy aktualne zmiany w prawie i podpowiadamy, jak skutecznie wdrożyć nowe wymogi.
Zapraszamy do zapisów: food-law.pl/szkolenia/
Nasze najnowsze szkolenia:
- Green labels – jak znakować żywność zrównoważoną? ▪️ webinar, 23 listopada
- Nutri score – zasady stosowania systemu w praktyce ▪️ webinar, 8 grudnia
- Opakowania – nowe regulacje prawne ▪️ webinar, 16 listopada
- Wymagania prawne dla materiałów do kontaktu z żywnością - eko zmiany ▪️ webinar, 19 listopada
- Znakowanie żywności na rynek USA – prawo i praktyczne przykłady ▪️ webinar, 26 listopada
- Stosowanie w praktyce substancji dodatkowych do żywności, aromatów i enzymów ▪️ webinar, 18 listopada
- Znakowanie żywności ▪️ 10 modułów tematycznych ▪️ Nagranie już dostępne
- Żywność prozdrowotna ▪️ 5 modułów tematycznych ▪️ Nagranie już dostępne
Źródło i fot.: Centrum Prawa Żywnościowego i Produktowego A.Szymecka-Wesołowska D.Szostek sp.k.