Aromatyczna kiełbasa z szynki Kurpiowskie Specjały bez glutenu i glutaminianu sodu
Kiełbasa z szynki Kurpiowskie Specjały ma wyrazisty smak i aromat, podkreślony kompozycją naturalnych przypraw. Wędlina została przygotowana w oparciu o tradycyjne receptury, z najwyższej jakości mięsa wieprzowego. W składzie nie ma sztucznych dodatków, takich jak glutaminian sodu i fosforany dodane. Produkt nie zawiera glutenu.
Wędlina jest krucha i soczysta – urozmaici zwykłą kanapkę, ale będzie też idealna do wszelkiego rodzaju przekąsek. Świetnie smakuje podpieczona na patelni lub grillu. Kiełbasa zawiera 95% mięsa wieprzowego, dzięki czemu dostarcza organizmowi niezbędnego białka. Produkt jest bezglutenowy i może być spożywany przez osoby, które muszą wykluczyć ten składnik ze swojego codziennego jadłospisu.
Waga: 400 g
Cena: 10-11 zł
Źródło i fot.: materiały prasowe Pekpol ZM